bootstrap theme

De Nozem & De Non


De Nozem & De Non, is een cultureel centrum, poppodium en café in het centrum van Heemskerk. Het podium staat in de entertainmentbranche bekend onder het voormalige en beroemde "Donkey Shot" waar vele grote namen hebben opgetreden. De Nozem & De Non beschikt over diverse ruimtes met moderne technische faciliteiten en multimedia toepassingen. Deze voormalige basisschool tegenover de mooie Laurentius-kerk, garandeert een bijzondere locatie voor uw vergadering, lunch, borrel of feest.

Unieke locatie
De Nozem & De Non is in 2005 grondig gerenoveerd, gemoderniseerd en stijlvol ingericht tot een zeer verzorgde horecavoorziening. Van bedrijfsfeest tot cd presentatie, van bruiloft tot zakelijke borrel. Bij de Nozem & De Non is bijna alles mogelijk. In onze drie zeer diverse ruimtes, kunt u terecht voor kleinschalige activiteiten tot omvangrijke evenementen.

Zo bestaat er tevens de mogelijkheid De Nozem & De Non, exclusief voor u te reserveren! Waarbij ontvangst van maximaal 630 gasten mogelijk is. Wij bieden u de mogelijkheid om de ruimtes zowel gescheiden als gezamenlijk te kunnen huren en alle ruimtes zijn rolstoel- toegankelijk.